Een kapotte auto verkopen aan een auto inkoop bedrijf

augustus 31, 2021 Uit Door Marieke

Hier zijn enkele opties om u te helpen uw auto weer in vorm te krijgen: zoek een monteur om het probleem op te lossen of huur een sleepwagen. Een van beide lost het probleem op en stelt u in staat weer veilig de weg op te gaan. Auto-onderdelen kunnen duur worden, soms honderden euro’s kosten. Maar als de auto zoveel waard is, is er geen probleem. En als het oud is? Is het nog de moeite waard om te repareren? Je weet immers nooit wanneer het tijd is om de auto weer te repareren. En hoe ouder de auto is, hoe meer gebreken er opduiken. In veel gevallen is het handiger om het voertuig aan een dealer te geven. Zo ga je geen extra geld uitgeven aan autoreparaties, maar haal je meer geld op als je je auto verkoopt.

Is uw auto klaar om verkocht te worden?

Auto Inkoop is een erkend bedrijf dat al jaren actief is in de sloopautohandel. Wanneer u uw voertuig verkoopt, kunnen we misschien niet de exacte waarde van iets bepalen, maar we kunnen u een goede prijs aanbieden. Als we het eens kunnen worden over de vergoeding, kunnen we de details bespreken. Meestal is er een dag dat je geen andere taken hebt dan deze om te plannen. Wilt u eerder afstand doen van uw auto, dan staan chauffeurs binnen 24 uur voor u klaar. Nadat u bij ons heeft geboekt, krijgt u een vergoeding zodra onze chauffeur arriveert. Ook zullen wij voor verzekeringsdoeleinden een attest verstrekken waaruit blijkt dat de auto vanaf het moment van overdracht in uw bezit is.

Zou graag een indrukwekkende autocollectie willen hebben

Wij kopen zowel particuliere als bedrijfsauto’s in. Wij accepteren bijvoorbeeld auto’s vanaf het jaar 2000 of later. We zijn ook bereid om zowel personenwagens als bedrijfswagens aan te kopen, dus schade blijft niet beperkt tot auto’s met zichtbare gebreken. Verkoop met het grootste gemak jouw auto via autoinkoopbv.nl.