Waar moet je aan denken bij het huren van een trouwauto

oktober 7, 2020 Uit Door Marieke

Je trouwdag, de mooiste dag van je leven. Een van de mooiste moment van je trouwdag is je aankomst op locatie in je mooie trouwauto. Er komen veel dingen bij kijken en er moet veel geregeld worden. In dit blog zal ik je een paar dingen vertellen waar je aan moet denken bij het huren van je trouwauto

Kies de juiste auto

Dit klinkt natuurlijk erg voor de hand liggend maar is lastiger dan je denkt. Je moet namelijk aan veel dingen denken bij het huren van een auto. Dingen als: hoeveel mensen kunnen er in, wat vinden jullie mooi, emotionele waarde aan een auto enzovoort. Je moet goed praten samen met je partner om de juiste auto te vinden Volvo Trouwauto.

Kies je juiste verhuurder

De juiste verhuurder kiezen klinkt erg logisch maar ook dit is super belangrijk. Stel je kiest voor een Oude trouwauto. Dit zijn auto’s waar meestal meer onderhoud en risico aan vast zit. Stel de auto stopt er halverwege mee, wat doe je dan? Dan is het zaak dat je de juiste verhuurder hebt met goede afspraken over zo’n voorgeval. Je wilt dan natuurlijk een vervangende auto hebben die je naar locatie brengt of iemand die hem zo snel mogelijk weer aan de praat kan krijgen. Kies dus niet te snel een verhuurder maar ga goed op zoek. Als je er dan een hebt gevonden, maar goede afspraken om alles goed te laten verlopen.

Kies de juiste chauffeur

De juiste chauffeur kiezen is natuurlijk ook erg belangrijk. Soms heeft de verhuurder van de auto een optie om er een chauffeur bij te krijgen, anders zijn er veel ondernemingen die dit aanbieden. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om een familielid te laten rijden. Dit is natuurlijk erg speciaal voor jullie en een hele eer voor het familielid om te mogen doen.